DAÜ SEN’e Siyasi Ziyaretler

19 Aralık 2022 Pazartesi günü Ulusal Birlik Partisi (UBP) Gazimağusa Beledeyesi Başkan Adayı Dr. Erdal Özcenk ve 1 Aralık 2022 Çarşamba günü Cumhuriyetci Türk Partisi (CTP) Gazimağusa Belediyesi Başkan Adayı DAÜ-SEN Local’de gerçekleştirilen ziyaretler de adaylar projelerini DAÜ-SEN’e aktardı.

Cumhuriyetci Türk Partisi ( CTP ) Başkanı Tufan Erhürman ve Milletvekilleri DAÜ’deki sorunları görüşmek için sendikamızı ziyaret etti.

5 Haziran’da gerçekleşen milletvekilliği ara seçimi Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) milletvekili adayı Tacan Reynar ve ekibi DAÜ-SEN’i ziyaret etti

25 Haziran’da gerçekleşen milletvekilliği ara seçimi Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili adayı Ali Başman ve beraberindeki heyet DAÜ-SEN’i ziyaret etti.

25 Haziran’da gerçekleşen milletvekilliği ara seçimi bağımsız milletvekili adayı Abdullah Korkmazhan ve beraberindeki heyet DAÜ-SEN’i ziyaret etti.

25 Haziran’da gerçekleşen milletvekilliği ara seçimi Cumhuriyetçi Tütk Partisi (CTP) milletvekili adayı Sami Özuslu ve beraberindeki heyet DAÜ-SEN’i ziyaret etti.

31 Temmuz Pazartesi günü Cumhuriyetçi Türk Partisi ( CTP ) Genel Başkanı Tufan Erhürman ve milletvekilleri Erkut Şahali , Teberrüken Uluçay, Şifa Çolakoğlu, Sami Özuslu ve CTP Mağusa İlçe Başkan’ı Oktay Kayalp DAÜ-SEN’i ziyaret etti. DAÜ-SEN Local’de gerçekleşen görüşmede DAÜ-SEN Başkanı Ercan Hoşkara , Genel Sekreter Hamit Caner ve yürütme kurulu üyesi Ulaş Gökçe CTP heyetine DAÜ’de yaşanan son gelişmeler ve DAÜ-SEN’in süreç boyunca yaptıkları hakkında bilgiler verdi.