Ek Bilgilendirme-DAÜ-SEN Olağan Genel Kurul Duyurusu

Değerli Üyelerimiz,

Dün çok sevdiğimiz arkadaşımız ve üyemiz Doç. Dr. Arif Akkeleş’i sonsuzluğa uğurladık. Dün Üniversitemizin en acı günlerinden biriydi. Arif Hocayı unutmayacağız. Ailesine, yakınlarına, Matematik Bölümü ile Fen ve Edebiyat Fakültesi akademik ve yönetsel personeline, Hocamızın öğrencilerine, tüm üniversitemizin personeline yeniden taziyelerimizi bildiririz.

Sendikalar Mukayyidi ile yaptığımız görüşme sonucunda daha önce 25 Nisan 2024 tarihinde sendika Genel Kurulu kararı ile 2 Mayıs 2024 Perşembe gününe ertelenen Olağan Genel Kurulumuzu bir kez daha erteleme yetkisinin sendika yönetim kurulunda veya adaylarda olmadığını ve  bu yetkinin yine Genel Kurul’da olduğunu teyit etmiş bulunmaktayız. (Mukayidden gelen görüş ektedir) Bu yasal zorunluluk nedeniyle daha önce ilan edildiği tarih ve saatte (9:30) Genel Kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Genel Kurulumuzda Arif Hocamızı hep birlikte yeniden anacağız.

Genel Kurul Gündemi daha önce duyurulmuş ve ekleri ile birlikte sendika web sayfasında bulunmaktadır. Sendika ile ilgili diğer bilgiler de yine sendika web sayfasında güncellenmiş olarak bulunmaktadır.

DAÜ-SEN

Link: Mukayyid Görüşü