Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası

Ruh Sağlığını Koruma ve Ruh Hastalarına Yardım Dernek Başkanı İbrahim Alçıner’den DAÜ-SEN’e Kitap Takdimi

Ruh Sağlığını Koruma ve Ruh Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Psikolog Dr. İbrahim Alçıner’in gelirinin derneğe yardım için bağışlanacağı uyuşturucu ve kumar bağımlılık gibi unsurları araştırılıp kaleme alındığı “ Kıbrıs Türklerinin Dramlarından Psiko-Sosyo Ekonomik Bir Kesit” ve “İnsanlığı Bitiren İki Büyük Salgına Farklı Bir Bakış” isimli kitaplarını DAÜ-SEN’e takdim etti.

16 Eylül 2024 tarihinde DAÜ-SEN Local’de gerçekleştirilen ziyarette DAÜ-SEN Başkanı Doç.Dr. Ercan Hoşkara, Örgüt ve Sosyal İşler Sekreteri Yrd. Doç. Mustafa Rıza ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Fatih Bayraktar katıldı.

Gerçekleşen ziyarette DAÜ-SEN Başkanı Doç. Dr. Ercan Hoşkara yazarın kendi deneyimlerini aktardığı bu kitabın önemine dikkat çekerken topluma faydalı olacağına inandığını belirtti ve ziyaretinden dolayı Alçıner’e teşekkür etti.

Psikolog Dr. İbrahim Alçıner yaptığı konuşmada bu kitaplarda yıllarca birikmiş tecrübelerinin yer aldığını ve kitabın herkesin anlayacağı dilde topluma fayda sağlaması için yazdığını vurguladı

Bunları da beğenebilirsin